Alles voor jouw project

Altijd scherp geprijsd

Compleet en vakkundig advies

Van sloop tot realisatie

Terug

Wiesbaden Zenn Acryl Halfvrijstaande Ligbad - Links - 170x75cm - Mat Wit

Aantal
Totaalprijs
€1.749,00
€1.445,45excl. BTW
Product op voorraad

Productinformatie.

Zenn Baden: Een oase van rust en stijl
Ervaar de ultieme ontspanning met de nieuwe Zenn-collectie, een serie baden die minimalistisch design combineert met eigentijdse luxe. Of je nu kiest voor een hoekbad of een half vrijstaand bad, elk model binnen deze collectie is ontworpen om jouw badkamer om te toveren tot een oase van rust en stijl. 

Minimalistisch ontwerp met een eigentijdse twist
De Zenn-collectie onderscheidt zich door een strakke, moderne vormgeving met een unieke, bredere rand van 10 cm aan de muurzijde. Deze subtiele, maar opvallende aanpassing biedt niet alleen een luxueuze uitstraling, maar geeft ook extra comfort en functionaliteit. De bredere rand is ideaal voor het installeren van een badrandcombinatie.

Verschillende modellen, één kenmerkend design
Binnen de Zenn-collectie heb je de keuze uit verschillende modellen, elk met hetzelfde kenmerkende design dat staat voor eenvoud en elegantie. Of je nu een compacte oplossing zoekt voor een kleinere badkamer of een royaal bad wenst voor ultieme ontspanning, Zenn biedt een passend model voor elke ruimte en behoefte. 

Het bad wordt geleverd inclusief een waste in de kleur glans wit. 

De voordelen van acryl
Het ''Zenn hoekbad rechts'' van Wiesbaden Sanitair is uit één geheel van hoogwaardig acryl gemaakt. Hierdoor is het bad slipvast en blijft het badwater lang warm. En doordat vuil zich nauwelijks hecht aan acryl is het bad onderhoudsarm. Acryl heeft een glanzende afwerking, behoudt zijn kleur en is in vergelijking met baden gemaakt van Solid Surface (composiet) goedkoper in aanschaf.